joi, 10 martie 2011

Cum gandesc barbatii si femeile part 1: Barbatul si iubirea

2. Cum isi da o femeie seama ca barbatul inca o iubeste?

El nu mai asculta cand vorbeste. El face exact aia ce ea de mult incearca sa il dezobijnuiasca. El se ocupa foarte putin de ea. Dar niciodata nu e sec sau ironic. Acuma toate o sa credeti ca este o declaratie de dragoste mai ciudata. Asa e. In ochii femeilor. Pentru ca atunci cand vine vorba de iubire barbatul si femeia sunt foarte diferiti. Cum ar fi pentru o femeie o dovada mai frumoasa ca el o iubeste? Multe femei spun: El este romantic ca la inceput. - El imi face mereu cadouri mici. - El se ocupa de mine. - Ma asculta cand vorbesc. - Imi aduce flori. Asta spun toate femeile. Carbatii cred ca toate astea devin dificile cu timpul. Romantismul devine un exercitiu obligatoriu. Dar daca nu este romantic azi nu face sex. Deci... barbatii trebuie sa fie mereu romantici. Dar romantismul asta nu are nimic in legatura cu iubire! A asculta cand ea vorbeste este doar bunul simt intr-o relatie pentru a evita cearta. Pentru ca femeile devin inervante cand nimeni nu le asculta. Doar foarte rar lasa el ziaru de o parte sau da televizorul mai incet. A se ocupa de o femeie inseamna pentru un barbat: Eu fac totul, merg la lucru, mai duc gunoiul jos din cand in cand, i dau bani. Deci ma ocup de ea. Ce mai vrea? Sa vorbim despre iubire??? Stie ca o iubesc. Deci nu trebuie sa-i repet tot mereu.

Tipic barbatilor. Un barbat care iubeste ar lasa totul exact asa cum e. Nu ar schimba nimi! Si de aceea raspunsul este: Daca elnu o critica daca o lasa in pace si vrea sa fie lasat in pace atunci ea poate sa fie mai mult ca sigura ca el la intrebarea "Ma mai iubesti?" mereu va raspunde cu un "Da!" sincer. Evident ca intrebarea poate fi intoarsa: Ea ma mai iubeste? Daca un barbat este inrebat asa ceva se va uita ca cel mai prost elev in mat la examen ca nu stie sa rezolve problemele. "What? Daca EA MA MAI IUBESTE?" Intrebarea asta nu sio pune nici un barbat niciodata!!! El crede ca este normal ca ea sa il iubeasca. Barbatii nu se intreaba niciodata, niciodata, niciodata daca partenera il mai iubeste. De aceea sunt picati din cer cand sunt parasiti.

Barbatii gandesc asa: Ea are tot ce vrea. Fac tot ce vrea. Nu merge bine. Totul e bine. Nu are motive sa se planga. Deci ma iubeste.

Este evident ca astea sunt doar tampenii si nu sunt argumente ca ea il mai iubeste. Dar asa ceva este tipic barbatilor. Exact: "BARBATII!" ( acuma dau toate femeile ochii peste cap si vocea lor suna ca si cum s-ar scarbii de ei.)

©David

5 comentarii: