marți, 15 martie 2011

Cum gandesc barbatii si femeile part 1: Barbatul si iubirea!

3. Ce este atractiv pentr un barbat?

Sani mari si picioare lungi! Daca vreti mai pe scurt asa. (Acest clichee vechi este evident adevarul gol golut) As putea sa incep sa scriu detaliat. dar nu cred ca are rost. Stati linistite fetelor: Sunt barbati care cred ca femeile inteligente sunt atractive... in cazil in care au sanii mari si picioarele lungi. Dar genul de barbati care le plac femeile inteligente sunt putini. Sunt multi care se cred mai inteligenti decat femeia. nici un barbat nu stie sa aprecieze o femeie care este mai inteligenta decat el. Ar fi si stupid din partea lui. Pentru ca femeile si asa este mai destepte decat barbatii. Femeile pot lega informatile una de alta mai repede, femile pot sa gateasca, femile sunt mereu sefele in casa si peste tot. Ce rost ar mai avea viata unui barbat pe acest pamant daca el nu mai poate sa explice cum sta treaba cu viata cu lumea? Pentru un barbat este atractiv cand o femeie are vocea joasa si fina. Psihologii americani au descoperit ca o femeie cu vocea mai joasa face mult sex. Si pentru ca vocea ei este asa de sexy are mai multe sanse la sex. Da... asa de dura poate fi viata.

Barbatii mint de numa. La intrebarea "Ce iti place cel mai mult la o femeie?" doar 33% au raspuns "Sanii mari". 97% din barbati apreciaza frumusetea care vine de dinauntru. Da da da da da da FIX! =)) Dar nici femeile nu sunt mai bune. Doar 2 din 10 femei spune ca salariu partenerului este important. Ha! Ha! HAAA! Deci restu a zis ca nu este important cat castiga partenerul... Asa ceva chiar nu credem!!!

©David

3 comentarii:

  1. ireal de sincer:>
    "Sunt barbati care cred ca femeile inteligente sunt atractive... in cazil in care au sanii mari si picioarele lungi."<iar faza asta mi'a inveselit viitoarele 5 minute de maine dimineata si actualele 5:))...
    can't wait for par 2...:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca baiat pot sa spun .
    E Adevarat in primul rand ca orice barbat ma uit la corp ... dar daca ar fi sa fiu cu cnv corpul nu ajunge trebuie sa fie acea scanteie intre noi sa avem ce povesti .
    Ce rost are sa fie sooperba daca intelectual lasa de dorit ..:-? ? Sincer ... Sau adca nu avem nik in comun si suntem poli opusi ...?

    RăspundețiȘtergere